Traficul rutier pe Calea Mosilor va fi restrictionat timp de un an si o luna, incepind din 5 februarie, din cauza lucrarilor de reabilitare a caii de rulare a tramvaielor si de modernizare a carosabilului.
Municipalitatea precizeaza, intr-un comunicat, ca traficul rutier va fi restrictionat pe tronsonul cuprins intre Piata Obor si Bulevardul Carol I, proiectul avind termen de finalizare in 31 martie 2008.

Tot incepind din 5 februarie va fi intrerupta circulatia tramvaielor liniei 21 pe Soseaua Colentina (tronsonul cuprins intre strada Ziduri Mosi si Soseaua Mihai Bravu), precum si pe Calea Mosilor, pe tronsonul cuprins intre Soseaua Mihai Bravu si Strada Mihai Eminescu, precum si pe tronsonul Bulevardul Carol I - Strada Paleologu. Totodata, municipalitatea anunta ca linia de troleibuz 66 isi va mentine traseul de baza, iar RATB va suplimenta parcul mijloacelor de transport alocate acestei linii. In timpul lucrarilor de modernizare a caii de rulare a tramvaiului, traficul auto general se va desfasura pe cite doua benzi de circulatie pe sens, din cele trei existente.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.