Daca ai media peste 8 la Bac, un certificat de limba engleza si poti sa platesti 4.500 de euro pe an, Universitatea din Canterbury te asteapta.
Pentru a invata la Canterbury Christ Church University (CCCU) trebuie sa ai cel putin media 8 la examenul de bacalaureat, sustinut in Romania. De asemenea, pentru ca vrei sa inveti in Anglia, trebuie sa obtii si un certificat de aptitudini lingvistice cum ar fi IELTS, TOEFL sau CAE B+. Daca inca nu ai reusit sa indeplinesti una dintre aceste cerinte, insa esti foarte aproape de a o bifa, universitatea iti ofera un an de "fundatie lingvistica".

Asta inseamna ca ai la dispozitie un an in care sa dobindesti abilitatile lingvistice si cunostintele teoretice de care ai nevoie pentru a incepe studiul intr-unul dintre domeniile oferite de CCCU. "Pentru studiile universitare termenul-limita de depunere a aplicatiei si dosarului cu documente este 30 iunie 2007, dar documentele pentru obtinerea imprumutului (banii pentru studii oferiti de guvernul englez - n.r.) trebuie depuse cu cel putin o luna mai devreme pentru a putea fi procesate in timp util. Studiile postuniversitare au ca termen-limita de depunere a documentelor 16 iunie 2007.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.