Fiecare dintre noi si-a dorit macar odata sa fie vazut la o petrecere coborand dintr-o limuzina care se intinde pe toata lungimea strazii.
Fie ca doriti sa va surprindeti iubita de Sfantul Valentin cu o plimbare romantica, fie aveti un eveniment unde vreti sa va faceti o intrare sectaculoasa sau este pur si simplu un moment important din viata dvs, plimbarea cu limuzina va scoate bani grei din buzunar.

Conform zicalei "Obrazul subtire cu cheltuiala se tine" o ora de rasfat a la Hollywood va costa 100 euro, cu posibilitatea unui mic discount daca alegeti sa faceti turul orasului sau plecati intr-o calatorie mai lunga.Vestea buna este ca puteti imparti suma cu 6 pana la 12 prieteni, in functie de capacitatea limuzinei. In pret intra soferul si mini barul gratuit cu whiskey, sampanie si racoritoare de cea mai buna calitate. Pe parcursul calatoriei va puteti bucura de dotarile vehiculului ce includ canapele de piele, geamuri fumurii, dvd-uri, televizor, internet si sonorizare surround.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.