Vremea deosebit de prietenoasa din aceasta iarna mentine cererea de petrol la un nivel scazut, ceea ce se repercuteaza intr-un pret al aurului negru nesperat de mic. In consecinta, se ieftinesc si carburantii de pe piata romaneasca. Tonul este dat de Petrom care va reduce sambata preturile din reteaua proprie de benzinarii cu trei bani (0,03 lei) pe litru.

Astfel, benzina ECO Premium va costa 3,06 lei pe litru, iar benzina premium 95 fara plumb va avea un pret de 3,04 lei pe litru.

Totodata, benzina Top premium 99+ va putea fi achizitionata la un pret de 3,36 lei pe litru, iar motorinele Top Nordic Diesel si Euro Diesel 4 vor costa 3,03 lei pe litru, respectiv 2,99 lei pe litru.

Politica de preturi a Petrom, adoptata la inceputul anului 2005 tine seama de evolutiile internationale ale pretului produselor petroliere, dar si de contextul pietei interne.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.