Romania se duce la Venetia cu un proiect marca Mihnea Mircan. Victor Man, Cristina Pogacean, Mona Vatamanu, Florin Tudor sint artistii implicati.
La Bienala de arta de la Venetia 2007, Romania va fi prezenta cu proiectul Low- Budget Monuments propus de fundatia Plan B - curator Mihnea Mircan. Artistii implicati in proiect sint Victor Man, Cristina Pogacean, Mona Vatamanu, Florin Tudor.

Proiectul cistigator a fost anuntat luni seara, printr-un comunicat pe site-ul Ministerului Culturii. Juriul concursului a fost alcatuit din Virgil Stefan Nitulescu (secretar de stat), Mihai Oroveanu (director general MNAC), Adrian Guta (critic de arta), Ileana Pintilie (critic de arta), Ion Grigorescu (pictor), Marcel Bunea (pictor), Romelo Pervolovici (sculptor), Matei Bejenaru (pictor), Timotei Nadasan (IDEEA, Cluj). Proiectul cistigator a fost desemnat, in unanimitate de voturi, dupa o dezbatere care a durat o zi intreaga.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.