Terapia prin biorezonanta, indusa prin curent alternativ, este o noua metoda de a renunta la tigari. Tratamentul dureaza o ora si garanteaza 90% sanse de succes.
Fumatorii care doresc sa renunte la tigari au acum o noua solutie: terapia prin rezonanta. "Aceasta are efect rapid de eliberare a nicotinei intr-o singura sedinta, fara efecte adverse", sustine Anneliese Bauer, directoarea clinicii care face acest tratament.

Terapia prin rezonanta elimina nicotina din organism, declansind si stimulind regenerarea acestuia. Durata terapiei este de o ora si se aplica personalizat, in functie de nivelul de nicotina din organismul fiecarui pacient. Rata de succes a acestei terapii este de 90% la interval de o luna de la tratament si de peste 70% la un an de la tratament, potrivit unui studiu efectuat de initiatorii tratamentului in Ungaria pe aproximativ 4.000 de pacienti. Totusi, biorezonanta nu este o metoda general acceptata in medicina. Criticii ei sustin ca nu a demonstrat daca are sau nu rezultate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.