Postul de televiziune Cosmos TV, controlat de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, ar putea incepe sa emita pe 29 ianuarie.

Anuntul a fost facut in cadrul sedintei CNA de ieri, de patronul postului, senator al aceluiasi partid, Dan Claudiu Tanasescu. Acesta s-a aflat in fata Consiliului pentru a solicita decizia de autorizare a postului.

In actele depuse de Unicorn Production SRL, senatorul Corneliu Vadim Tudor ocupa postul de director executiv al postului, pozitie incompatibila cu fotoliul de senator. "Desi avem oameni politici care detin mijloace audiovizuale, niciunul nu are o functie executiva, nici Voiculescu, nici Cancescu. Sunt proprie-tari si atat", a spus Filip, conform Mediafax.

Reprezentantul companiei Unicorn a spus ca va prezenta o noua lista de conducere a postului, pe care Vadim nu va mai figura. Pe aceasta lista, directorul postului este Ciprian Tanasescu, fiul senatorului Tanasescu.
Cosmos TV va emite 24 de ore, dintr-un nou sediu, aflat pe Calea Serban Voda, cel anterior fiind in comuna Mogosoaia, chiar in casa senatorului Tanasescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.