Elevii si studentii isi filmeaza partidele de amor si le pun pe internet, ca sa se laude

Cu o camera video performanta, un telefon mobil, o webcam sau un aparat foto digital, tinerii isi filmeaza partidele de sex si le fac sa circule in retelele de cartier. De multe ori, partenerele nu stiu ca sunt inregistrate si cad victima traficului cu propria imagine.

Pustanii se initiaza in iarba verde din parc. Studentii sau elevii de liceu se iubesc prin casa bunicii sau prin camerele de camin, folosind ca fond sonor melodii de dragoste sau manele "clasice". Denumirile filmuletelor care circula la liber pe retelele de file sharing creeaza o adevarata emulatie in mediul virtual: "Sex cu Oana", "Alexandra, o panarama", "Ioana facuta posta de noi cinci in Pitesti", "Elevi de liceu isi violeaza o colega", "Sex intr-un camin din Iasi".

La 16 ani, orgie in aer liber

La un bairam, un pustan da drumul la camera video, filmand o ceremonie prin care incearca sa convinga o partenera sa faca sex oral. Se asaza mandru pe canapea si isi cheama "prietena", spunandu-i sa danseze. in camera mai intra o fata. Pustanul "'se jura" ca nu e caseta inauntru. Cele doua nu par sa aiba mai mult de 17 ani, dar in incapere ramane doar Alexandra, alaturi de doi baieti. Unul dintre ei o pipaie, celalalt o filmeaza fumand si ii descheie bluza, lasandu-i sanii dezgoliti. Baietii sunt foarte mandri de ce fac si se felicita, ridicand degetul mare in sus. Totul pare OK pentru cei trei tineri, stimulati de un fond sonor elocvent: "Asa-s femeile,/ toate sunt perverse,/ vor numai bani,/ merg pe interese"…

Un clip de 40 de secunde arunca in aer orice convingere ca pustii de 15-16 ani nu stiu nimic despre sex. Daca nu stiu, invata. in aer liber, direct pe iarba, o fetita de aceeasi varsta este prima femeie din viata unui elev. Trei prieteni il initiaza in tainele amorului, la lumina amiezii. Pustoaica, goala complet, este intinsa pe o patura si isi sprijina capul pe o geaca de fas. E inconjurata de pachete de tigari si telefoane mobile. Goe are probleme de sincronizare si ezita, dar fata incurajeaza gesturile stangace ale partenerului cu un ras zgomotos si molipsitor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.