Pe 18 ianuarie, istoria se repeta la Timisoara, unde cei de la Cargo vor sustine un mega concert prin care actuali si fosti membri ai formatiei, invitati surpriza si aproape 1000 de fani il vor sarbatori, ca in fiecare an in aceasta perioada, pe Adi Barar.

Evenimentul intitulat sugestiv "Jurnal de bord", ajuns la editia a patra, va fi sustinut in clubul timisorean The Note si va incepe la ora 21.00, cei de la Cargo pregatindu-le invitatilor lor un concert care va tine nu mai putin de patru ore si care ii va reuni, sub acelasi acoperis, pe cei de la Quo Vadis, trupa Six din Arad, dar si fosti membri ai trupei Cargo, printre care si Tibi Baco.

"De patru ani incoace realizam un adevarat spectacol pentru fanii nostri, eveniment pe care l-am denumit sugestiv "Jurnal de bord". Ideea concertului mi-a venit acum mult timp cand am scris o carte cu acelasi nume in care povestesc despre evolutia mea pe plan muzical. M-am hotarat sa transpun intr-un spectacol, cu ajutorul prietenilor nostri muzicieni, toate etapele din viata mea si cum ziua mea este pe 15 ianuarie, nu mi-a fost greu sa stabilesc si data concertului aniversar", povesteste Adi Barar.

Evenimentul va ilustra deci pe note muzicale fiecare perioada din viata lui Adi, inca de la chitara clasica, la chitara electrica, la blues, rock’n roll si binecunoscuta perioada Cargo. Daca pe 18 ianuarie Adi isi va sarbatori ziua alaturi de cei de la Cargo si cei mai apropiati prieteni pe scena concertului "Jurnal de bord", pe 15 ianuarie trupa se va afla in studio deoarece se pregateste pentru lansarea unui nou album in prima parte a acestui an.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.