Un nou film despre viata cantaretei intra in cursa pentru Ursul de Aur.
"La vie en rose", primul film artistic-document despre viata cantaretei Edith Piaf, va avea premiera mondiala si va intra, totodata, in competitia pentru Ursul de Aur la inceputul lunii februarie, la cea de-a 57-a editie a Festivalului International de Film din Berlin, au anuntat oficial organizatorii festivalului. Rolul cantaretei este interpretat de actrita franceza Marion Cotillard, pe care o stim, printre altele, din filme precum "Big Fish" sau "Iubeste-ma, daca poti".

Alaturi de ea, in noua productie apar actori consacrati, precum Gerard Depardieu, Sylvie Testud, Pascal Greggory, Jean-Paul Rouve sau Emanuelle Seigner. Regizorul si scenaristul Olivier Dahan, autorul filmului, s-a consacrat, initial, ca realizator de videoclipuri pentru cantareti precum Zucchero sau formatia Cranberries. Ultima productie a lui Dahan este "Rauri de purpura" (2004), parte dintr-o serie de trei filme avandu-l ca protagonist pe Jean Reno.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.