Si sex-shop-urile s-au pregatit pentru sarbatorile lunii martie. Numele "martisoarelor" spun totul. Pornind de la jumatate de milion, pana la doua milioane de lei, oferta de vibratoare este pentru toate buzunarele si toate asteptarile: de la Degetul Doamnei - 11 centimetri, "usor de strecurat in poseta", pana la Amicul de sub dus - care rezista la apa si "vibreaza regulat", si Patriotul - care "arata ca unul natural", cu toate accesoriile.

Sunt scoase la bataie si vibratoare cu telecomanda, gen hands-free, dar si un portabil clasic, "capabil sa-ti aduca zambetul pe buze". Urmeaza jucariile: "D-alea care sar, d-alea care se tarasc, d-alea care canta singure, d-alea la care canti tu". Evident, sunt de doar doua forme, dar au foarte multe denumiri: Zizi plimbaretul (7 euro), chestia "saltareata" (4 euro, in ambele variante), Pai fosforescent (350.000 de lei pentru 10 bucati de 19 cm, "care lumineaza noaptea"). Exista chiar si pentru gaura de la cada - legat cu un lant si folosibil ca dop.

Vedeta este insa Big Sam the Sailor Man, un marinar care, intors cu cheia, lustruieste un "catarg" de 19 cm. Costa 800.000 de lei si cica e foarte apreciat la petreceri. Dintre papusele nu lipseste Teddy, un ursulet de plus mic, dar superdotat. Martisoarele de la sex-shop se pot si manca; 40 de grame de jeleuri Black Star, erecte, cu gust de cafea, costa 149.000 de lei. Se vand si tavite pentru cuburi de gheata: "Cate... sa va pun in pahar?". La numai 399.000 de lei, exista un odorizant de camera (14/3,5 cm), care, dupa utilizarea casnica, poate fi folosit si de lesbiene, in dormitor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.