Cei care vor alege in acest weekend statiunile de pe Valea Prahovei vor beneficia de preturi la cazare cu 30 la suta mai mici si se vor putea distra pe partiile inca functionale

Partiile din statiunile Poiana Brasov si Predeal sunt in continuare functionale. In pofida temperaturilor pozitive din ultimele zile, stratul de zapada nu s-a topit. In plus, meteorologii au anuntat ca la munte va ninge in urmatoarele ore.

Potrivit datelor de la Centrul de informare si promovare a turismului Brasov, se poate schia in conditii bune pe mai multe partii din Poiana Brasov si Predeal. Schiorii mai putin experimentati sunt insa sfatuiti sa mearga pe partiile cu un grad de dificultate mai mic. "In Poiana sunt ceva probleme pe partiile Sulinar si Drumul Rosu, in partea de jos a lor, unde au inceput sa apara pamantul sau bolovanii, dar nu este nicio problema daca turistii sunt putin atenti. Oricum, noi o sa fim acolo si o sa-i avertizam asupra locurilor periculoase", ne-a declarat coordonatorul monitorilor de schi de la Ana Hotels, Emil Farcasanu.

Chiar daca la Predeal vremea neobisnuit de calda din ultimele zile ale saptamanii a impiedicat darea in folosinta a patinoarului de la "Fulg de Nea", se poate patina in Poiana Brasov, unde pentru o ora si jumatate adultii platesc 10 lei, iar copii - 5 lei. La Predeal, iubitorii de schi si snowboard sunt invitati la un concurs pe partia Clabucet, intre orele 11.00 si 14.00, primii trei calificati urmand sa participe la finala care va avea loc la sfarsitul lunii februarie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.