„In fiecare an, aproximativ 15 elevi din Romania candideaza pentru admiterea la Harvard. Dintre acestia, in jur de 4 reusesc sa treaca mai departe. „Cautam elevi foarte inteligenti, cu calitati speciale si cu un nivel educational de exceptie. Daca lucrati din greu si la un nivel inalt, Harvard va aprecia asta“, a declarat Mike Morris, intervievatorul Harvard pentru Romania.

What is Harvard looking for?

In ultimele zile ale anului trecut, in cadrul Universitatii de Drept, a avut loc prima prezentare a Harvard University si Harvard Business School in Romania. Seminarul cu tema "What is Harvard looking for?" a fost organizat de Junior Chamber International Bucuresti, impreuna cu Media Consulta International, si a constat intr-o intalnire cu reprezentanti ai Universitatii Havard si cu studenti romani de succes, bursieri Harvard sau absolventi ai Harvard Business School. Scopul intalnirii a fost informarea tinerilor romani interesati sa studieze in cadrul prestigioasei scoli.

Sesiunea a fost gandita ca o comunicare informala, care sa permita tinerilor participanti sa obtina raspunsuri la intrebari si un sprijin cat mai substantial pentru intelegerea atat a ofertei universitatii, cat si a perspectivelor pe care le deschide specializarea in cadrul acesteia.

In acest scop, Alexandru Popa, student MBA la Harvard Business School, si Alexandru Manaila, student anul IV la Harvard College, au vorbit despre experienta lor personala, alaturi de Mike Morris, intervieva-torul oficial al Harvard College in Romania, si de Mihai Craiu, director general al "Jurnalului National", actionar al companiilor "Saptamana Financiara" si Media Consulta International si specializat in negocieri strategice la Harvard Business School.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.