Pentru intalnirea fata in fata cu angajatorul, trebuie sa te pregatesti chiar daca esti convins ca faci parte dintre cei mai buni si nu ai motive de temere.
De multe ori ai la dispozitie doar un sfert de ora pentru a convinge ca meriti jobul tintit. De aceea, merita sa respecti cateva reguli cu ce anume nu ar trebui sa faci la interviu.

Fara "deci"! Chiar daca vrei sa raspunzi rapid la intrebare, mai intai gandeste-te la ce ai de spus si dupa aceea ia cuvantul. In felul acesta nu vei folosi la inceputul propozitiei "deci", "stiti" ori "aaa". Chiar daca pauza de gandire ti se va parea jenanta, te vei exprima corect. Daca ai impresia ca nu poti sa faci asta, incearca sa elimini astfel de cuvinte din vocabularul tau chiar de acum. Cu cat te vei exprima mai corect in vorbirea curenta, cu atat vei trece foarte usor de proba interviului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.