Peste 2.300 de taximetristi au fost amendati, in aceasta luna, de agentii de circulatie, pentru abateri in trafic. Sprijiniti de cei trei sute de voluntari inscrisi in evidentele Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, agentii au prins mai multi taximetristi-pirati, carora le-au fost intocmite dosare penale.

Unul dintre punctele in care s-a actionat a fost zona Garii de Nord, de unde "piratii" isi racoleaza clientii inca de la coborarea din tren. Voluntari sau politisti in civil, cu valize in mana, s-au lasat ademeniti de "oferta" piratilor, opriti, apoi, pentru verificari, in plin trafic. "Am primit, in ultima vreme, mai multe sesizari din partea cetatenilor, privind neregulile comise de taximetristi", ne-a declarat comisarul-sef Marian Motoc, seful BPR. Printre abateri - depasirea coloanelor oprite la semafor, nerespectarea culorii semaforului, oprirea pe trecerile de pietoni, in statiile RATB sau stationarea in zone interzise.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.