Primele zile ale anului 2007 vor aduce ploi in sud-estul tarii, in timp ce meteorologii nu se asteapta sa ninga prea curind

Vremea se va raci in urmatoarele doua zile, insa temperaturile se mentin peste nivelul normal al acestei perioade. In acelasi timp, zapada se va lasa asteptata in majoritatea regiunilor din tara. Pentru miine, meteorologii anunta cer noros si precipitatii sub forma de ploaie, care apoi se vor transforma in ninsoare usoara in Dobrogea, Baragan si in Moldova. In regiunile sud-estice si in zonele de munte, cantitatile de apa vor depasi, la nivel local, 25 l/mp.

Vint la munte

Cei care inca petrec in zonele de munte vor avea parte de intensificari ale vintului, ce vor spulbera ninsoarea. In cursul noptii, vremea se va ameliora, potrivit Agentiei Nationale de Meteorologie (ANM). Temperaturile maxime se vor situa intre -3 si 6 grade Celsius. In depresiuni, minimele vor atinge -8 grade Celsius.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.