Biografia lui Gnter Grass, cartea care i-a adus lui Rushdie condamnarea la moarte si cistigatoarea Booker Prize vor fi best-sellerurile din 2007

"Decojind ceapa", cartea in care Grass marturiseste colaborarea, in timpul adolescentei, cu SS, va fi publicata de Polirom la inceputul lui 2007, informeaza NewsIn. Cartea s-a vindut in 150.000 de exemplare intr-o singura zi de la lansarea din august 2006. Romanul "Versetele satanice", pentru care Salman Rushdie (foto) a fost condamnat la moarte de un tribunal islamic in 1998, va fi disponibil in limba romana in doar citeva luni, la aceeasi editura.

Bruckner si Mark Levy

Polirom mizeaza in 2007 pe nume prezente pe lista scurta pentru Premiul Booker, precum Sarah Waters si M.J. Hayland, dar si pe cistigatoarea rivnitului premiu, Kiran Dessai. Cartea Romaneasca va continua seria Alexandru Paleologu, iar in colectia de poezie vor fi publicate nume precum Bogdan Ghiu. Humanitas merge pe reeditari si pe publicarea numelor care au facut vinzari in anii anteriori: Paulo Coelho si Radu Paraschivescu se numara printre ele. Editura pregateste si lansarea best-sellerului "Istoria iubirii" de Nicole Krauss.

Pascal Bruckner se va afla, ca de fiecare data, in topul vinzarilor de la Editura Trei. In 2007 va aparea romanul de succes "Paria". Seria Mark Levy continua cu "Sapte zile pentru eternitate", iar colectia erotica se va imbogati cu "Justine" a marchizului de Sade. "Enciclopedia viselor", a profesorului britanic James R. Lewis, va face deliciul pasionatilor de psihanaliza si al superstitiosilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.