Revelion in mediul rural, acolo unde aerul curat si mancarurile traditionale sunt de neinlocuit. Unde peisajul relaxeaza creierul obosit. Iata, inca mai exista oferte pe toata harta Romaniei, de la Baile Herculane la Paraul Rece sau Suceava.

Pentru toate buzunarele

In cazul in care nu vreti sa faceti Revelionul in fata televizorului, dar nu v-ati hotarat inca unde veti deschide prima sampanie de anul viitor, trebuie sa va grabiti sa intrati intr-o agentie de turism. Daca nu va permiteti un Revelion la Paris, la Viena sau la Roma, aveti de unde alege si din oferta interna chiar daca mai sunt putine locuri. Pentru a afla preturile si ultimele locatii libere, am luat legatura cu una dintre agentiile de turism cu zeci de oferte pentru un Revelion in tara. Acestea ofera cazare la hoteluri de 3 stele, dar si la pensiuni, cu 3 nopti de cazare, pensiune completa si cele doua cine festive, pe 31 decembrie si 1 ianuarie.

"Cele mai ieftine oferte
le-am avut la Calimanesti si Caciulata, cu 600 lei de persoana, dar s-au dat. Iar cele mai scumpe au fost pe Valea Prahovei, intre 2.000 si 3.500 lei de persoana, dar s-au dat si acestea. Au mai ramas pachete de Revelion, cu masa si cazare de doua-trei stele la hotel sau vila: Vatra Dornei - intre 1.1000 si 1.400 lei/persoana, Valenii de Munte - 925 lei/persoana, Busteni - 1.000 lei/persoana, Slanic Prahova - 875lei/persoana, Tusnad - 750 lei sau la Voineasa - 632 lei/persoana. In linii mari, din toate locurile de cazare pe care le-am avut, mai avem libere cam 10%." ne-a declarat Mirela Udrescu, agent la o agentie bucuresteana de turism.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.