Tendinta actuala de a se renunta la produsele sintetice si de a cauta remedii cat mai apropiate de natura a facut ca pe piata romaneasca sa apara numeroase produse naturiste din India si China, majoritatea "botezate" cu aditivi de aroma si culoare, mai precis E-uri cancerigene.

Potrivit producatorilor romani, remediile naturale mioritice nu atrag prin design si pret, insa sunt garantate calitativ. Tara noastra este recunoscuta pentru bogatia elementelor curative de care dispune: izvoare minerale, argila, sare si multe altele. Insa, din ignoranta, romanii alearga dupa produsele importate din tari exotice.

Testata la un laborator din Germania, Sarea de Bazna s-a dovedit a fi mai bogata in minerale decat cea de la Marea Moarta. Pentru ca siropurile, ceaiurile, tincturile, capsulele din plante si vitaminele sa fie naturiste este necesar ca materia prima sa fie extrasa din plante cultivate in zone nepoluate si neaditivate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.