Primaria promite ca nu va mai fi luata prin surprindere iarna asta.
Pe o vreme ploioasa, de n-ai fi dat nici maidanezul afara din scara blocului, la Primaria Capitalei s-a pus la cale, ieri pe la pranz, prima deszapezire. "Nu e mare lucru, e comandamentul obisnuit de deszapezire. De altfel, meteorologii ne-au spus ca nu vor fi mai mult de cinci centimetri de zapada, dar am zis sa nu facem ca "Petrica si lupul", sa ninga totusi si sa ne gaseasca in vreo situatie neplacuta...", a incercat viceprimarul Razvan Murgeanu sa justifice importanta care s-a dat adunarii de la primarie.

Pana la caderea celor cinci centimetri prognozati de meteorologi, traficul auto a fost ieri intruchiparea isteriei din cauza ploii marunte si a faptului ca, de Sarbatori, aglomeratia este mai mare in Capitala decat de obicei, dupa cum explica un politist. Intrebat de trafic, viceprimarul Murgeanu a dat din umeri: "Ce sa fac? N-am cum sa iau apa de pe strazi. Iar daca omul a dat bani pe masina, este normal sa si vrea sa mearga cu ea!".
Mai inspirat a fost primarul Adriean Videanu, care a plecat in concediu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.