Platiti cu sume cuprinse intre 200.000 si 600.000 lei vechi/ora, tinerii lucreaza ca animatori de tabere, vanzatori si carausi

Vacanta de iarna este un prilej excelent pentru ca studentii sa-si mareasca bugetul prin angajarea temporara pe diverse pozitii in marile companii. Recruterii spun ca, pe timpul Sarbatorilor, oferta de locuri de munca creste in retail si aprovizionare datorita afluxului mare de clienti si a programului prelungit din marile magazine.

"Au aparut si cateva joburi dedicate vacantelor, care se adreseaza in special studentilor de la limbi straine, marketing-vanzari, psiho-pedagogie", a spus Maria Suciu, specialist in recrutare de la Netbridge. Una dintre cele mai interesante oferte de vacanta vine de la agentiile de turism si se adreseaza studentilor care vor sa fie animatori in tabere. Agentiile de turism vor tineri care invata la o facultate acreditata, cu varste cuprinse intre 20 si 28 de ani.

Promoterii de tigari si alcool, cel mai bine remunerati
De cele mai multe ori, firmele cer ca animatorii de tabara sa aiba o diploma intr-un domeniu precum sport, arte, mestesuguri, limbi straine sau sa detina diploma de ghid montan sau turistic. "Diploma nu este insa obligatorie. Conditia principala este ca tinerii sa aiba spirit de organizare, abilitati de comunicare si de lucru in echipa", spune Daniela Catanas de la Agentia Ascendis. Cel mai bine platite joburi de vacanta sunt cele de promoter pentru companiile de tigari si alcool.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.