Primele 14 aparate vor fi montate luna aceasta, in sectorul 3
Primarii de sector vor sa transforme Bucurestiul intr-o capitala europeana. Una dintre masurile pe care le ia administratia locala in acest sens este supravegherea bulevardelor si intersectiilor cu ajutorul camerelor video.
Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, a anuntat, ieri, ca pana la sfarsitul anului 2006 vor fi montate 14 camere video in cele mai aglomerate zone administrate de el.

In plus, pana la sfarsitul lunii martie, anul viitor, alte 30 de aparate de monitorizare vor fi instalate pe raza sectorului 3. Astfel, in afara de zona Piata Romana si iesirea din Capitala, pe DN1, monitorizate de Politia Rutiera, artere principale si intersectii din sectorul 3, precum cele din zonele Mihai Bravu, Theodor Pallady, Camil Ressu, Liviu Rebreanu, Dristorului si Piata Salajan, vor fi supravegheate de camere video. "Vor fi montate pe stalpi, dar si pe imobile", a declarat edilul Negoita.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.