Exista numeroase modalitati prin care se poate descifra caracterul unei persoane, iar tunsoarea sau coafura pare sa fie una dintre ele. Iata ce trasaturi de caracter tradeaza anumite tunsori.

Femeile care prefera sa poarte in permanenta tunsori scurte, chiar baietesti, sint firi energice si dure. Sint persoane foarte dinamice si combative cu un simt critic foarte dezvoltat, putind exagera uneori cu reprosurile si observatiile la adresa celorlalti. Sint de asemenea, persoane de incredere care vor fi tot timpul un sprijin pentru prieteni sau rude.

Femeile care obisnuiesc sa poarte tunsori medii, parul depasind doar cu unul sau doi centimetri partea de jos a urechii tradeaza firi ascultatoare si calme, marcate de optimism si buna dispozitie. Pot fi prieteni foarte buni si atrag prin simtul dezvoltat al umorului. Nu le place sa iasa in evidenta si se simt mult mai confortabil in umbra celorlalti. Nu vor decit o viata linistita si lipsita de probleme.

Femeile care incearca sa fie mereu in pas cu moda in ceea ce priveste coafura si isi schimba des tunsorile sau isi vopsesc parul in permanenta tin foarte mult la propria imagine si isi doresc sa fie mereu in centrul atentiei. Au veleitati de sef si sint capabile de orice pentru a-si atinge scopul propus. Isi fac cu greu prieteni si ii aleg dintre persoanele care le-ar putea ajuta pe viitor. Nu isi vor oferi ajutorul decit daca stiu ca au ceva de cistigat.

Femeile care obisnuiesc sa poarte parul lung, adica la nivelul umarului sau depasindu-l sint firi romantice si visatoare. Sint persoane sincere si prefera sa spuna direct ceea ce cred despre ceilalti. Sint fine si elegante dar considera naturaletea ca un element esential al frumusetii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.