Depresiile in masa, animalele stresate si moartea plantelor marine sint consecintele caldurii din aceste luni.

Europa se confrunta in aceasta iarna cu cele mai mari temperaturi din ultima vreme, iar capriciile vremii afecteaza echilibrul psihic al oamenilor si da peste cap obisnuintele animalelor.

Recorduri istorice

Pirtiile din Muntii Alpi risca sa ramina fara zapada, aici inregistrindu-se cele mai calduroase zile din ultimele 1.300 de ierni. Un alt record a fost stabilit de Institutul Regal al Marii Britanii, care a masurat in aceasta toamna o medie de 13,5 grade la nivelul intregii Europe, valoare inregistrata ultima data in anul 1659, informeaza site-ul de stiri al Realitatea TV. Institutele meteorologice europene afirma ca actuala crestere a temperaturii nu se datoreaza doar gazelor cu efect de sera, ci si fenomenului ciclic de incalzire globala, inregistrat anterior in secolele X si XII.

Rusi posomoriti

Vremea mohorita, noroiul din strada si fetele triste ale celor din jur ajuta depresia sa se instaleze printre locuitorii Rusiei. Absenta totala a soarelui in Moscova ultimelor doua saptamini a crescut numarul depresivilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.