Cei carora buzunarul le permite si vor un cadou mai aparte pentru persoanele dragi, au ocazia de a vizita, pana pe 10 decembrie, Luxury Show, un targ aparte, dedicat oamenilor... cu bani si organizat in premiera in Romania, in cadrul pavilionului central al Romexpo. Pretul unui bilet de intrare este 50 de lei, iar produsele expuse costa intre cateva sute si un milion de euro.

Ambarcatiuni, masini si locuinte "de cinci stele"

Cea mai mare parte a expozitiei este rezervata masinilor de lux, iar majoritatea companiilor care le comercializeaza dau posibilitatea potentialilor cumparatori de a efectua si un drive test. Dintre modelele prezentate, am remarcat noile marci Mercedes, Rolls-Royce, Hammer, Masserati, iar lista ar putea continua.

De exemplu, un Masserati Coupe costa 90.238 de euro, noul model Mercedes Benz, 235 CP S320 CDIL, 118.246 euro, in timp ce varianta Mercedes Benz 4x4, GL450, este disponibila la 138.304 euro (preturi fara TVA). Nu stim cati cumparatori de yachturi vor fi la aceasta prima editie a ineditului targ, dar curiosii care se ingramadeau sa admire ambarcatiunile de lux erau destui. "Colosul" Azimuth 46 Evolution, de 14,93 metri lungime si cu dotari dintre cele mai luxoase, printre care o canapea de sase locuri, o banca tapitata in piele de doua locuri, un loc special "de plaja" cu doua saltele, pilot automat etc. ,poate fi achizitionat in schimbul sumei de 698.405 euro.

Persoanele care vor sa-si amenajeze o locuinta de cinci stele gasesc, in cadrul aceluiasi targ, diferite piese de mobilier spectaculoase si cu un design cu totul aparte. De exemplu, o bucatarie din lemn masiv (stejar, teck) si esente exotice, cu electrocasnice incorporate, este disponibila la 25.000 de euro, iar canapelele lucrate in piele, catifea si matase costa 3.900 de euro (un model cu doua locuri) si 4.500 de euro (un model de trei locuri).

La acelasi stand de mobilier, un element spectaculos este parchetul lucrat din stejar masiv si tratat, nici mai mult, nici mai putin, decat cu ...foita de aur (550 euro/mp.). Cateva standuri sunt rezervate bijuteriilor din aur cu diamante, ale caror preturi variaza intre 3.950 de euro (o pereche de cercei) si 9.900 de euro (un medalion), unele dintre acestea fiind, potrivit reprezentantilor companiei care le comercializeaza, colectii ale unor staruri celebre, precum Heidi Klum. La capitolul lenjerie, am remarcat spectaculoasele creatii ale Laurei Biagiotti, Caharel, Kenzo sau Christian Lacroix (acestea din urma asortate cu cristale Swarowski), cu preturi situate intre 120 si 800 de lei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.