Uneori chiar si cele mai mici gesturi pot spune o multime de lucruri despre personalitatea unui barbat. Dar stiati ca si pozitia in care el doarme poate sa-l dea de gol?

Dormitul cu fata in sus: aceasta categorie cuprinde barbatii care au o atitudine optimista, sociabili, veseli si increzatori in propriile puteri. Rareori sint afectati de problemele ce se ivesc in jurul lor. Sint spontani, le place sa se bucure de prezent. Rareori isi fac planuri pentru viitor. Singura lor slabiciune este ca nu prea fac fata surprizelor neasteptate si nu prea placute.

Dormitul pe burta: barbatii din aceasta categorie sint mai sobri, de obicei sint incapatinati si seriosi. Cred in propriile principii cu convingere si incearca intotdeauna sa duca la capat scopurile pe care si le-au propus. Daca incercati sa-l determinati sa renunte sau sa faca altceva decit ce vrea el, acesta nu renunta cu usurinta.

Dormitul pe o parte: barbatii care dorm pe o parte sint relaxati, privesc lucrurile cu calm si sint foarte pasnici. Acestia detin echilibrul - sint sensibili, dar nu exagerat, sint dragastosi, insa atit cit trebuie. Poti de obicei sa ghicesti de la inceput reactia sa daca sint pusi intr-o anumita situatie. Se bucura din plin de viata si se multumeste sa obtina atit cit are el nevoie fara sa exagereze.

Dormitul ghemuit: in aceasta categorie se gasesc barbatii care sint supusi unei mari cantitati de stres. Tot timpul isi fac griji, se simt presati de timp. Se consuma aproape la orice problema care apare. Toata aceasta tensiune acumulata ii aduce de obicei la o rascruce, ori cedeaza presiunii, ori infrunta problemele si merg mai departe, mai puternici decit erau inainte.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.