Un numar de 16 trenuri vor circula in perioada 10 decembrie 2006-28 februarie 2007 intre Bucuresti si statiile montane de pe Valea Prahovei in cadrul programului "Trenurile Zapezii".

Conform comunicatului, vor fi trenuri patru Intercity, patru Rapide si opt Rapide Sageti Albastre care vor face legatura intre capitala tarii si statiunile montane de pe Valea Prahovei, respectiv Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov. Pentru zona turistica Vatra Dornei in acest sezon de iarna, turistii au la dispozitie un tren ce face legatura de la Suceava sau Iasi la Vatra Dornei si retur.

Programul "Trenurile Zapezii" se va derula in perioada 10 decembrie-28 februarie, cu posibilitatea de prelungire pana pe 10 martie, in functie de conditiile meteo si de cererea pietei.

Rezervarile se fac la ghiseele din statia Bucuresti Nord si din garile de pe Valea Prahovei, cu anticipatie de 30 zile inainte de efectuarea calatoriei si la telefon in ziua plecarii trenului, din Bucuresti - la numarul 9522 si din Brasov - la numarul 0268.421.700.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.