Gradinitele nu mai pupa nici un ban si trec pe sistemul „autogospodarire“
Amintindu-si de vremea tineretii pe cand supraveghea caminele studentesti si "tocea" economia politica si "directivele tovarasului" care proclamau, in devalmasie, "auto-finantarea" si "autogospodarirea" ministrul educatiei, Mihail Hardau, continua sa ne "fericeasca", impund noi regulamente prin care toate gradinitele de stat sa revina la autogospodarirea si autofinantarea de altadata. Mai precis, nu vor mai fi finantate din bugetul ministerului, urmand sa traiasca prin forte proprii si prin impunerea unor taxe "specifice": de olita, de pampers sau de sortulet.

Mai exact, prin noul Regulament de organizare si functionare a invatamantului preuniversitar, recent aprobat, ministrul Hardau, care in prezent haladuieste pe coclauri finlandezi, dupa reni si Mos Craciun, atentioneaza gradinitele ca nu vor mai pupa nici un ban de la buget pentru intretinere, reabilitare si infrastructura, si ca vor supravietui prin "autogospodarire", directorul unitatii primind intreaga imputernicire pentru administrarea activitatii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.