Teodora Enache, una dintre cele mai apreciate voci romanesti de jazz, a sustinut, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, doua concerte pentru publicul polonez. La invitatia Ambasadei Romaniei la Varsovia si a Institutului Cultural Roman din Capitala Poloniei, Teodora Enache a concertat, pe 30 noiembrie, cu ocazia dineului de gala oferit de Ambasada Romaniei.

Muziciana a fost acompaniata de doi tineri muzicieni de jazz polonezi, Wojciech Traczyk, la contrabas, si Kuba Cichowski, la pian. Punctul culminant, indelung aplaudat, l-a constituit interpretarea unor prelucrari de jazz dupa cunoscute doine romanesti. A doua zi, pe 1 decembrie, Teodora Enache a fost prezenta la Cracovia, la clubul Pod Jaszczurami, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de jazz din Polonia, alaturi de Piotr Domagalski, la contrabas, si Jacek Kita, la pian.

Publicul, bun cunoscator de jazz, a primit cu entuziasm recitalul, cele trei bisuri oferite incheind un concert punctat de aplauze insufletite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.