Pentru a reda atmosfera de sarbatoare, in 21 decembrie, la Brasov va concerta orchestra „Johannes Strauss” din Viena

Mos Nicolae a aprins aseara mii de luminite la Brasov. De la ora 17.00, municipalitatea va da startul programului intitulat "Brasovul, oras de poveste", care se va derula pe toata perioada sarbatorilor de iarna. In paralel, in Poiana Brasov, din 17 decembrie pana in 17 februarie se va desfasura un program de distractie numit "Tara Zapezii".

Brasovenii si turistii vor avea parte de spectacole de colinde, concerte sustinute de trupe cunoscute, muzica de fanfara si dansuri populare. Si copiii au parte de multe surprize. Ei se vor intalni cu Mos Craciun in Piata Sfatului din Brasov in data de 23 decembrie. Tot aici, pe 31 decembrie, se va derula Revelionul dedicat integrarii in Uniunea Europeana.

Unul dintre cele mai importante evenimente din Brasov va fi concertul de Craciun sustinut, in data de 21 decembrie, de orchestra "Johannes Strauss", din Viena, la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov. In Piata Sfatului municipalitatea a impodobit un brad inalt de 26 de metri. Alti 10 brazi cu o inaltime de cinci metri fiecare, impodobiti cu ghirlande luminoase, au fost amplasati in centrul orasului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.