Finalistele concursului 'Masina anului 2007 in Romania' Doua masini germane, doua franceze, si cate una italiana, americana, coreeana si ceha s-au calificat in finala concursului "Masina Anului 2007 in Romania", dupa voturile a 38 de jurnalisti. Organizatorii concursului, Uniunea Ziaristilor si Editorilor Auto din Romania (UZEAR), a anuntat astazi finalistele editiei 2007
Cele opt modele calificate in finala sunt: Audi TT, Fiat Grande Punto, Ford S-Max, Hyundai Santa Fe, Opel Corsa, Peugeot 207, Renault Clio III si Skoda Roomster. Acestea au fost alese de catre un juriu format din 38 de jurnalisti care au avut de selectat dintr-un numar de 40 de modele noi de automobile lansate pe piata in acest an.

In acest an organizatorii si juriul dedica acest concurs celui mai important eveniment postbelic al Romaniei, Aderarea la Uniunea Europeana. Intrucat premiul concursului este acordat pentru anul 2007, masina castigatore va fi o masina "istorica" corespunzatore primului an de apartenenta al Romaniei la Uniunea Europeana. In acest sens, regulamentul de desfasurare al concursului a fost adaptat la cel aplicat de juriul european.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.