Ultima "moda" in materie de copiat este "fituica ultravioleta", careia i se face reclama on-line ca fiind "un ajutor minunat pentru examenele din facultate, liceu, scoala, atestari, sesiuni sau cursuri".
"Setul de copiat", alcatuit din marker UV sau pix invizibil si pix normal cu led pentru citirea textului, se vinde pe internet la pretul de 29 RON. Site-ul http://uvpixuri.3x.ro/ explica detaliat procedura de utilizare. "Cu ajutorul markerului ultraviolet poate fi scris orice text, pe orice tip de hartie. Scrisul va fi nevizibil la lumina obisnuita a zilei sau la cea artificiala. Inscriptia poate fi vazuta numai prin intermediul minilanternei UV din pixul cu led sau, alternativ, brelocul cu led". Inventatorul s-a gandit la toate. "Ledul UV din minilanterna este montat cu cativa milimetri in interior, astfel ca profesorul sa nu observe iluminarea. In caz ca profesorul se apropie, trebuie numai sa deconectezi lanterna, prin ridicarea degetului de pe butonul pixului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.