Ca fumator trebuie sa stiti ca fumatul ucide, dauneaza familiei, genereaza sau agraveaza multe boli, printre care unele cu mortalitate mare, cum ar fi cancerul bronhopulmonar sau boala ischemica cardiaca si creeaza dependenta in beneficiul absolut al industriei tutunului.
In pregatirea zilei in care aveti de gand sa renuntati la fumat aruncati tigarile, brichetele, chibriturile, goliti casa de scrumiere, aerisiti casa si masina si anuntati cat mai multe persoane din anturaj de hotararea pe care ati luat-o. Cand ziua cea mare a sosit, faceti din ea un eveniment special. Va puteti trezi ca de obicei pentru lucru sau va puteti trezi mai tarziu pentru a va concentra mai bine "pe obiectiv". Dupa o baie buna, beti un pahar cu suc de fructe la micul dejun. Gustul lui proaspat va da putere pentru a da piept cu tentatia. Rezistati. Pregatiti-va un cadou pentru la sfarsitul zilei. Il meritati, pentru ca nu ati fumat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.