Reputatul si longevivul interpret Benone Sinulescu va sustine, luni, 4 decembrie, de la ora 18.00, la Teatrul National ( Sala Liviu Rebreanu) un concert de colinde care va marca lansarea noului sau material discografic. Evenimentul va fi precedat, de la ora 17.00 de o conferinta de presa pe care artistul o va sustine impreuna cu grupul Millenium. Benone Sinulescu propune publicului un album de colinde a caror linie melodica este total diferita de cea traditionala. Impreuna cu grupul din Chisinau Millenium, artistul a inregistrat colinde absolut senzationale, cu influente jazz, rock, pop-simfonice pastrand in acelasi timp elementele traditionale. Intitulat " Colindam colinda", albumul contine paisprezece piese, toate inregistrate la Chisinau.

Desi managementul artistului a inchiriat studioul pentru cinci zile, maestrul Benone a inregistrat melodiile in numai patru ore. Prezenta interpretului la Chisinau a fost semnalata atat de televiziunile moldovenesti, cat si de cele rusesti, bucurandu-se de o mare audienta. Munca la noul material nu a fost lipsita de mici momente amuzante.

In timpul filmarilor la videoclipul "Colindam colinda", scenariul prevedea un brad in jurul caruia se aflau o multime de cadouri. Cuprins de euforia inregistrarii, maestrul s-a dezechilibrat si a cazut peste Pomul de Craciun, spre amuzamentul intregii asistente.Toate melodiile sunt compozitiile originale ale lui Benone Sinulescu. Artistul isi va promova albumul printr-un turneu care va cuprinde zece orase din Romania si se va incheia cu un concert la Sala Palatului din Chisinau. Asadar, cel mai in voga interpret de folclor va invita, luni, 4 decembrie, la Teatrul National sa urmariti un spectacol live de exceptie marca Benone Sinulescu si Millenium.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.