Ce inseamna exact „complex“, ce efecte are amfetamina, cum e cu ciinele lui Pavlov si cine a fost Lacan aflati din monumentala lucrare publicata recent de Editura Trei

Editia romaneasca intitulata "Marele dictionar al psihologiei" numara nu mai putin de 1.350 de pagini si traduce ultima editie franceza publicata de Larousse in 1999. Coordonatorii si cei care au colaborat la prestigioasa lucrare sint profesori sau cercetatori la universitati si centre de studiu de renume din Franta, iar contributiile lor la dictionar sint cuprinse in cele aproximativ 3.200 de articole explicative dedicate tot atitor termeni.

Un dictionar serios

Publicul din Romania pare mai interesat de o asemenea lucrare decit s-ar putea crede, pentru ca numai la "Gaudeamus" s-au vindut peste saizeci de exemplare din dictionarul la al carui pret editura a aplicat, totusi, o reducere de 20% cu ocazia tirgului de carte. "Aceasta arata ca exista un potential pe piata pentru asa ceva", ne-a declarat Viviana Musa, ofiter de relatii publice la Editura Trei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.