Daca felul in care moare un om spune multe despre viata sa, atunci ultima lui zi spune si mai multe. Plecand de la aceasta ipoteza, o noua serie de documentare dezvaluie secrete, defecte psihologice si evenimente care au condus la moartea tragica, de multe ori in conditii cumplite si misterioase, a sase simboluri mondiale.

Revelatoare si absolut fascinante, episoadele seriei "Ultimele 24 de ore" vor prezenta ultima zi din viata fiecarei celebritati, in incercarea de a intelege cum a ajuns respectiva persoana sa moara, adesea in culmea gloriei, in imprejurari tragice. Nu este vorba despre biografii obisnuite, ci de povesti politist- psihologice, care pun accent mai degraba pe motivul pentru care s-a intamplat ceva, decat pe individul care a facut acel gest. Misterul se ascunde dincolo de acest "de ce".

Seria "Ultimele 24 de ore", prezentata de Discovery incepand din aceasta seara, ora 21.00, prezinta povestile tragice ale lui Sid Vicious, John Belushi, River Phoenix, Hunter S. Thompson, John Kennedy Jr. si Marvin Gaye.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.