Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de ieri, ca postul de televizune OTV sa fie sanctionat pentru ca, in timpul emisiunii "Dan Diaconescu in direct" de duminica seara, moderatorul i-a permis lui Gigi Becali, liderul PNG si boss-ul de la Steaua, sa fumeze in platou. OTV a primit o somatie pentru publicitate mascata la tutun. Pe de alta parte, membrii CNA au laudat prestatia lui Dan Diaconescu fata de limbajul violent al lui Becali, care a proferat injurii si amenintari la adresa ziaristilor de la EZ si ProSport invitati in emisiune. Grigore Zanc, membru CNA, a propus ca intr-o scrisoare adresata OTV sa se specifice faptul ca CNA a apreciat "modul in care Diaconescu a gestionat conflictul dintre ziaristi si Becali".

Dupa intilnirea de duminica seara dintre Becali si ziaristii de la grupul Ringier, clubul FC Steaua a ridicat acreditarea tuturor jurnalistilor angajati ai trustului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.