Cu fiecare zi, stresul este cel mai inrait dusman al optimismului! Ne amagim crezand ca intr-o zi foarte aglomerata, de 10-11 ore, o gustare sofisticata, cumparata in graba, de la un magazin de renume, ne sustine vigoarea.
De fapt, in aceste zile tot mai obositoare, o dieta sanatoasa ramane la stadiul de dorinta. In astfel de situatii, predomina hrana la pachet, sub forma unei gustari cu multa paine si dulciurile rontaite in exces (mai ales de copii si femei!). si cum povestea se repeta frecvent, in fiecare saptamana, in organism apare dezechilibrul energetic, iar caloriile din hrana nu ne asigura energia necesara. In schimb, acumulam multe kilograme in plus.

Cum ne asiguram un combustibil alimentar, fara sa devenim grasuti sau, si mai rau, obezi? Cum ne putem alege o hrana sanatoasa, dar si foarte gustoasa in cazul persoanelor active?


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.