Timp de 38 de zile, incepand din prima zi a lunii decembrie si pana in 6 ianuarie 2007, Capitala o va tine tot intr-o sarbatoare, pentru care municipalitatea va cheltui trei milioane de euro.

Orasul va fi "aprins" de Ziua Nationala, cand milioane de beculete vor lumina bulevardele centrale ale Capitalei in culorile Uniunii Europene, urmand ca dupa defilarea de Ziua Nationala sa aiba loc petreceri de Mos Nicolae, de Craciun si de Revelionul Integrarii.

"Vom porni iluminatul ornamental de sarbatori pe 1 Decembrie, la ora 19.05.", ne-a declarat, ieri, primarul general Adriean Videanu. Primariile de sector au cerut Luxten sa le imbodobeasca principalele artere sau intersectii.

Militarii au primit avizul municipal pentru a repeta, duminica si miercuri, pasii de defilare pentru Ziua Nationala. In timpul repetitiei generale, circulatia rutiera in zona Arcului de Triumf, intre Casa Presei Libere si Piata Victoriei va fi restrictionata, pe 26 si pe 29 noiembrie, intre orele 9.45 si 12.40. Potrivit oficialilor municipali, in acest an, Armata nu va defila numai cu trupe, ci si cu armament greu. Asta este si cauza pentru care traficul in zona va fi restrictionat aproximativ trei ore.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.