Cel mai bun student din anul 2006 este premiat cu 1.000 de euro. Mai sint cinci zile in care te poti inscrie in competitia pentru Trofeul „Studentul Anului“ in economie, jurnalism, arhitectura, IT si medicina.

Concursul "Studentul Anului" a fost creat in 2001 de catre asociatia "Voluntari pentru Idei si Proiecte" (VIP) pentru a incuraja competitia intre cei mai buni studenti ai facultatilor romanesti. Anul trecut, organizatorii au premiat excelenta in economie, jurnalism si in arhitectura. Incurajati de rezultatele obtinute, au decis ca anul acesta sa dea ocazia si studentilor de la medicina si IT sa intre in competitia pentru 1.000 de euro. Inscrierea in concurs se face prin trimiterea formularului de aplicare completat, impreuna cu proba de concurs rezolvata, pina pe 26 noiembrie, la miezul noptii.

Formularul, precum si toate informatiile de care ai nevoie pentru a intra in cursa le gasesti pe site-ul www.studentulanului.ro. "Nu m-as fi inscris la concurs daca nu as fi crezut ca sint cel mai bun. Sper ca toti cei care cred in ei insisi sa lupte pentru premiul cel mare", spune Victor Capitanu, premiant in 2001.

Premiile sint oferite in fiecare an de companiile mari, interesate in mod direct de domeniile concursului. Anul acesta, principalii sponsori sint Generali Asigurari SA, Softwin, Fundatia Life for Life, Carpatcement si Pfizer. "Pe linga premiul in bani, ii oferim cistigatorului recunoasterea la nivel national a aptitudinilor sale in domeniul respectiv. Diploma obtinuta ii ofera si o mare oportunitate de angajare", spune Iulia Serbulea, Project Manager pentru editia 2006. In anii precedenti, cistigatorii concursului au fost imediat recrutati de catre sponsori. "Dintre cistigatorii de anul trecut ai acestui concurs, patru lucreaza in prezent in cadrul Alpha Bank", spune Eleftherious Ioannou, presedintele Alpha Bank, unul dintre sponsorii de anul trecut.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.