Taioasa ca lama de cutit, moale si alintata ca o felina sau zvircolindu-se de durere si de dor, Olga Tudorache este pur si simplu femeia si actrita perfecta, care te fascineaza in orice piesa. Chiar si intr-una de teatru radiofonic
Cea mai noua productie a Teatrului National Radiofonic, "Portretul doamnei T", in regia lui Atilla Vizauer, este o piesa cum rar se mai scrie, se mai vede sau, in acest caz, se mai aude. Piesa este creatia Anei-Maria Bamberger, o tinara care a avut sansa de a o cunoaste inca din copilarie pe Olga Tudorache, scriitura sa nefiind altceva decit un exercitiu de admiratie. Doamna T este o mare actrita ajunsa la batrinete, traind singura, doar in compania amintirilor ei. O vizita neasteptata o scoate din rutina zilnica: un pictor (interpretat de mai vechiul ei partener, Marius Bodochi) venit sa ii faca portretul la comanda unui admirator secret.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.