Suntem tot noi dar parc alii. Suntem in aceleai locuri dar ne prezentm cu nouti: design actual, meniuri superbe, servicii i mai bune, muzic de suflet.

Merit s ne vedei oriunde ne gsim: in Bucureti in patru restaurante primitoare, in Iai i Constana in alte trei i in curand la Ramnicu-Valcea i Timioara. Un vin bun, recomandat de sommelierul nostru, acompanieaz produsele realmente delicioase, in orice moment al zilei.

Surpriza cea mai mare o oferim la restaurantul Pizza Hut de pe Calea Victoriei col cu Regina Elisabeta: un spectacol memorabil de senzaii culinare. Noul nostru partener Pasta Bravo, a venit din aromata Californie cu cateva reete ce-i mangaie delicat simurile. Salate i paste preparate cu ce-i doreti, prezentabile i incanttoare.

V invitm la un joc, la un test al tuturor acestor bunti, s decidem impreun dac merit s ducem acest parteneriat i in celelate restaurante din ar dar …i din Europa. Cu mandrie am primit provocarea de a fi primii pe continent care dezvolt acest proiect i decid viitorul su. V ateptm cu braele deschise, inima cald i promisiunea unui regal culinar !