Distractia aceasta pare sa fie cuvantul de ordine in randul studentilor din cele mai importante centre universitare din tara, cu ocazia celei de-a cincea editii a festivalului studentesc Unifest.
Astfel, sub sloganul "Distractie gratis, nu degeaba", tinerii din Bucuresti, Arad, Brasov, Oradea, Timisoara, Targu-Jiu, Targu-Mures, Cluj, Targoviste, Ploiesti, Pitesti si Iasi, se vor bucura timp de o saptamana, de actiuni culturale precum teatru, opera, traininguri, dezbateri studentesti, petreceri sau concerte.

"Nevoia de a promova cultura in randul tinerilor a stat la baza organizarii acestui festival si consideram ca aceasta trebuie sa se adreseze tuturor tinerilor, intrucat cultura nu are culoare politica ci doar bun gust", a declarat, ieri, liderul Uniunii Studentilor din Romania, George Paduraru, unul dintre organizatorii evenimentului. Accesul tinerilor la manifestarile prilejuite de festival vor fi gratuite, insa se va face pe baza carnetului de student si a invitatiei care se poate procura din centrele universitare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.