S-au vandut deja trei sferturi din sejururile externe pentru noaptea dintre ani

Unde sa petrec Revelionul? Cine nu cunoaste inca raspunsul ar fi bine sa se grabeasca, daca vrea sa mai gaseasca o oferta convenabila. Pe ultima suta de metri, nu este mai scump, dar de regula se cam epuizeaza pachetele turistice ieftine.

Cu o luna si jumatate inainte de sfarsitul anului 2006, reprezentantii agentiilor de turism din Bucuresti spun ca au vandut mai bine de 70% din locurile puse la dispozitie pentru petrecerea dintre ani. Procentajul se refera atat la ofertele interne, cat si la cele exotice din strainatate, din ce in ce mai dorite. Pentru Revelionul 2007, vanzarile agentiilor indica cinci destinatii externe de top: Malta, Tunisia, Egipt, Cipru si Tenerife.

Acasa, in afara localitatii sau in strainatate cam astea sunt cele trei optiuni posibile pentru petrecerea Revelionului. Bucurestenii nu mai sunt insa la fel de traditionalisti ca acum cativa ani, cand multi alegeau sa mearga la munte in noaptea dintre ani. Azi se prefera si destinatiile exotice si se pleaca in tarile calde, pentru o vacanta de neuitat. Cele mai cerute sejururi de Revelion de anul acesta sunt cele din Malta, Tunisia, Egipt, Cipru si Tenerife, potrivit reprezentantilor agentiilor de turism bucurestene. Destinatiile de varf pentru Revelionul 2007 au fost, de altfel, bine vandute si in vara trecuta, pentru vacanta la mare.

Bonusuri cu lipici la clienti: camerele cu vedere la mare

Ca sa-si atraga clientii, unele firme ofera diverse bonusuri, gen "sea-view" (n.r. camere cu vedere la mare), "garden-view" (n.r. camere cu vedere la gradina hotelului), excursii optionale gratuite, cina din partea casei sau intrare libera la jacuzzi. Altele ofera un discount de 10-15% din pretul sejurului. Asa ca merita sa te inscrii din vreme, mai ales ca pe ultima suta de metri raman de obicei pachetele scumpe. Iar binecunoscutele oferte de tipul "ultimul minut" depind foarte mult de noroc.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.