Dan Puric va sustine o reprezentatie cu spectacolul "Visul" pe 21 noiembrie, in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului de Arta Centrala si Est-Europeana (FEEAST), organizat in perioada 10 noiembrie-3 decembrie la Londra.

Festivalul, al carui scop este familiarizarea publicului britanic cu artele spectacolului din estul si centrul Europei, reuneste spectacole de teatru, dans, muzica, film si expozitii de fotografie.

La aceasta manifestare, Romania este prezenta prin mai multe spectacole de teatru, concerte, o expozitie si un stand informativ.

Astfel, pe langa reprezentatia sustinuta de Dan Puric, intre 16 si 19 noiembrie va fi montata instalatia lui Petr Nikl, "Soul-etude", a carei muzica este compusa si interpretata de muzicianul Alexander Balanescu si cvartetul pe care il conduce.

In plus, intre 21 si 22 noiembrie va avea premiera in Londra "The Mona Lisas", de Brigitte Louveaux, Theatre Melange din Marea Britanie, in colaborare cu Teatrul Ariel din Romania.

Romania va participa la manifestare si cu un stand multimedia cu informatii despre artele spectacolului, prezentat de promoterul de teatru Irina Ionescu, de la Institutul Cultural Roman (ICR) din Bucuresti.
In cadrul manifestarii, va fi vernisata si o expozitie de fotografie de teatru, iar Constantin Chiriac, directorul Teatrului "Radu Stanca" din Sibiu, va sustine o dezbatere pe 21 noiembrie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.