Increzatori in aderare si cu o doza mai mare de optimism privitor la veniturile de anul acesta, romanii isi simt buzunarele mai grele.

Aproape o treime din romani (31%) au sentimentul ca situatia financiara li s-a imbunatatit in 2006 fata de anul anterior, in timp ce aproape un sfert (23%) considera ca au mai putini bani, arata un sondaj al Metro Media Transilvania.

Potrivit sondajului, 4% dintre romanii intervievati sustin ca au o situatie financiara mult mai buna in 2006, in timp ce 27% apreciaza ca stau mai bine ca anul trecut. Un grup numeros, de 44% din persoanele intervievate, nu au sesizat aproape nici o schimbare a starii financiare in acest an.
Totusi, 17% din romani considera ca starea lor financiara este ceva mai proasta in acest, comparativ cu anul anterior, iar 6% sustin ca este mult mai proasta.

Un sfert din romani spera sa castige mai bine dupa aderare

Un sfert din romani (26%) estimeaza ca situatia lor financiara se va imbunatati in 2007, aproape la egalitate cu cei care cred ca vor avea mai putini bani in 2007 (24%), arata acelasi sondaj.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.