Partea frontala e trasa la indigo dupa Lexus RX. Lateralul si spatele sint copiate dupa BMW X5. Noul model chinezesc de la Martin Motors, denumit pretios CEO, are un pret de 24.000 de euro

Inca un model "made in China" a fost lansat ieri pe piata romaneasca prin firma CEMI, importatorul Martin Motors, si compania chinezeasca Shanghuan. Noul model in stil Sport Utility Vehicle a fost botezat CEO. Cu un nume inspirat din titulatura Chief Executive Officer, acest off-road are insa un pret care il recomanda mai degraba pentru segmentul entry-level decit pentru cel high-end.

De altfel, designul off-roaderului face trimitere mai mult la capacitatea de copiere decit la cea de inovatie. Privit frontal, farurile si grila radiatorului CEO seamana izbitor cu SUV-ul RX al celor de la Lexus.

Din lateral, chinezii au considerat o abordare mai europeana, forma usilor fiind trasa la indigo dupa cel mai bine vindut SUV al marcii germane BMW pe piata romaneasca. Tot de la X3 au fost "preluate" si stopurile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.