Gerul si poleiul au provocat decesul mai multor persoane in acest weekend. Temperaturile au scazut cu mult sub zero grade Celsius, iar pe unele drumuri s-a circulat cu dificultate. In Baia Mare, un barbat fara adapost a fost gasit mort intr-o centrala termica dezafectata, inghetat de frig, si alte cateva zeci de persoane si-au petrecut noaptea in masini. In Vrancea, o batrana a fost gasita moarta in casa, iar un barbat a fost rapus de ger pe cand se afla in curte.

Accidente grave din cauza poleiului

Trei persoane au murit si o alta a fost grav ranita intr-un accident produs pe DN2B la Galati, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un tir parcat pe marginea drumului.

Accidentul s-a produs ieri-dimineata, in jurul orei 4.00, la intersectia DN2B cu strada Drumul Viilor din municipiul Galati, cand un autoturism, inmatriculat in Austria, in care se aflau doi barbati si doua femei, a derapat si a intrat in plin in remorca unui tir, parcat regulamentar. In urma impactului, conducatorul autoturismului, pasagerul din dreapta si ocupanta locului din spate dreapta au murit pe loc, iar cealalta femeie a fost transportata la Spitalul Judetean din Galati. Acesta nu este primul accident cu urmari grave produs pe raza judetului Galati. Un alt accident grav s-a produs ieri-noapte in judetul Constanta, pe DN3, in zona localitatii Urluia. O masina care circula cu viteza a derapat si a intrat intr-un stalp, dupa care s-a rostogolit cateva sute de metri si apoi a luat foc. Cei doi pasageri nu au mai putut fi salvati.

Pasurile Gutai, Prislop si Tihuta sunt sub zapada
In doar cateva ore, ninsorile abundente au dat peste cap traficul pe DN18, in Pasul Gutai din judetul Maramures. Mai multe tiruri au derapat si au ramas impotmolite in zapada de pe carosabil, blocand circulatia. Toate camioanele inzapezite au fost trase pe dreapta, pentru a degaja carosabilul. Circulatia pe DN18, intre Baia Mare si Sighetu Marmatiei, se desfasura ieri-seara cu dificultate, iar pe anumite portiuni masinile se deplasau pe un singur sens.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.