O seara obisnuita de marti, octombrie, 24. Dupa o zi obositoare de munca si stres ne-am propus sa iesim din cotidian si sa ne relaxam. Am mers la concertul organizat de Events la Sala Polivalenta, starul fiind Seal. Desi am ajuns la ora de incepere a spectacolului indicata pe afis, trupa Taxi, cea care a incalzit publicul, isi incheiase deja recitalul. "Pentru noi este onorant sa participam la acest concert Seal de la Bucuresti.

Intalnirea cu acest muzician de inalta clasa precum si cu spectatorii din Bucuresti ne face o mare placere si vom face sa fie o seara speciala pentru toata lumea", a declarat Dan Teodorescu, liderul trupei Taxi. Trupa Taxi promite un program special de balade pentru acest concert." Seal a venit pe scena (cu eleganta hainelor negre pe care stie sa le poarte foarte bine) si a facut ce stie el sa faca mai bine, a cantat si ne-a incantat cu melodii noi, dar si cele vechi au facut deliciul publicului : "Crazy", "Kiss from a rose", "Killer", "Loves Divine".

Desi primele sale materiale inca mai purtau urme acid - house, pana la mijlocul anilor 90 si-a creat un stil aparte, un amestec de soul, folk, pop, dance si rock care i-au adus succes pe ambele maluri ale Atlanticului. Un artist care stie sa-si invite fanii sa se simta bine, sa danseze, sa sfideze regulile, asa cum ne-a invitat sa facem. Seal impreuna cu trupa sa ne-a marturisit ca peisajele din Transilvania l-au facut sa-i marturiseasca sotiei l-a telefon (sa amintim ca este casatorit cu una din cele mai frumoase femei din lume, Heidi Klumm) ca se afla in cea mai frumoasa tara pe care a vizitat-o, lucru care i-a "innebunit" de fericire pe spectatori.

Dupa ce a invitat pe una din cele mai mici spectatoare (pe care a numit-o Taluca in loc de Raluca, aplaudat de altfel pentru stangacia sa), sa i se alature pe scena, dedicandu-i melodia, recitalul britanicului a continuat cu o serie de piese ce au incalzit publicul avid de distractie. Senzatia cea mai placuta pe care am avut-o pe parcursul intregului concert a fost aceea ca melodiile, vocea, sonorizarea, background-ul, totul era la fel ca pe caseta, chiar daca as fi vrut mai multe efecte luminoase, mai multa miscare scenica.

S-a vazut un artist cu o voce cutremuratoare, calda si in acelasi timp vibranta (alte adjective nu am gasit), cu o prezenta de star care nu a facut mari eforturi sa arate spectaculos, care ne-a indemnat sa sfidam regulile si care stie ca muzica ii uneste pe oameni, asa cum spune intr-unul din cantecele sale. O sala plina ce aplauda si ovationa la fiecare miscare a artistului, public care a cantat chiar daca nu stia versurile melodiilor, cu spectatori de toate genurile.

In public am vazut fete din cele mai luminate ca Printul Radu si Principesa Margareta, Berti Barbera, Mihai Cernea si Crina Mardare, Gabriel Cotabita, Nico, Marcel Pavel impreuna cu familia, pana la Calin Geambasu, Dan Petrescu cu una dintre fiice si cu prietena, Iulia Fratila, Dana Argesean, Melania Medeleanu. Chiar daca a fost un concert la care vedetele de la noi au ocazia sa vina si sa se faca vazute, cred ca au venit pentru intalnirea cu un mare artist care stie sa faca show, sa ne faca sa ne simtim importanti, care se bucura si ne bucura pe scena.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.