Regele Mihai I a fost prezent, luni seara, la Ateneul Roman, la avanpremiera filmului documentar "Regele Mihai - A 85-a aniversare", de Marilena Rotaru, realizatoare de programe culturale la Televiziunea Romana.

TVR 1 prezinta astazi documentarul "Regele Mihai - A 85-a aniversare", realizat de Marilena Rotaru si dedicat aniversarii Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. ,,Lucrul pentru acest material a inceput la 1 august si cel mai mult a durat partea administrativa, cea legata de scrisori si aprobari", a declarat Marilena Rotaru. Documentarul a fost realizat cu ocazia zilei de nastere a regelui, care astazi va implini 85 de ani.

AVANPREMIERA

La avanpremiera productiei, care a avut loc la Ateneul Roman, au participat, pe langa membrii Casei Regale (Principesa Elena a Romaniei, Printul Radu, Principesa Margareta si Regina Ana a Romaniei), mai multe personalitati ale vietii politice si culturale, precum premierul Calin Popescu Tariceanu, Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Dan Grigore sau Constantin Balaceanu Stolnici. Vizionarea documentarului a fost precedata de intonarea Imnului Romaniei si a Imnului Regal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.